Glasvezel Overvecht in Utrecht

Op het bedrijventerrein Overvecht in Utrecht ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen eenvoudig hierop worden aangesloten. De kosten zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie over bedrijventerrein Overvecht

In Utrecht is het bedrijventerrein Overvecht gevestigd. Het terrein ligt in het noorden van het centrum van Utrecht. Doordat er op het terrein maar liefst 280 bedrijven zijn gevestigd en er meer dan 5.000 arbeidsplaatsen beschikbaar zijn, is Overvecht een belangrijk bedrijventerrein voor de werkgelegenheid in Utrecht.

Bedrijventerrein Overvecht ligt vlakbij de provinciale weg N230, waardoor het bedrijventerrein met de auto goed zichtbaar als bereikbaar is via deze weg. Maar ook op het terrein zelf staan enkele bushaltes geplaatst. Bovendien is er een van de nieuwere stations van de NS genaamd: Station Utrecht Zuilen vlakbij het bedrijventerrein geplaatst. Hierdoor is het terrein zowel met de auto... als met de bus of trein prima bereikbaar. Bedrijventerrein Overvecht beschikt over een oppervlakte van circa 44 hectare.