+31 76 - 5331331

Glasvezel Overvecht in Utrecht

Op het bedrijventerrein Overvecht in Utrecht ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die in de straten van het terrein zijn gevestigd kunnen tegen standaard tarieven op dit netwerk worden aangesloten. De kosten zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Klaar voor de toekomst met Zakelijk Glasvezel

Standaard wordt Zakelijk Glasvezel geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Met dit groeipad is het mogelijk om geheel naar eigen wens verschillende diensten en services te stapelen. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Indien het groeipad van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor uw organisatie, dan is er de mogelijkheid om deze capaciteit tegen een meerprijs te verhogen naar maximaal 10 Gbit/s.

Bekijk de glasvezeltarieven & mogelijkheden op Overvecht

Voor iedere bedrijfslocatie op bedrijventerrein Overvecht gelden unieke glasvezeltarieven. De tarieven van Zakelijk Glasvezel zijn voornamelijk verbonden aan de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten zullena aantrekkelijker uitvallen wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk. Aan de hand van de Glasvezel Postcodecheck kunt u inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden.