+31 76 - 5331331

Glasvezel Oudenrijn in Utrecht

Op het bedrijventerrein Oudenrijn in Utrecht ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die hier zijn gevestigd kunnen eenvoudig worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt standaard geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Het is mogelijk om op dit toekomstvaste groeipad verschillende diensten en services te stapelen. De modulaire en schaalbare opbouw van Zakelijk Glasvezel maken het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Indien een capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit verhogen naar maximaal 10 Gbit/s.

Contract afsluiten voor Zakelijk Glasvezel op Oudenrijn

IP Visie kent een drietal standaard contracttermijnen voor Zakelijk Glasvezel. Het is mogelijk om een 1-jarig, 3-jarig of 5-jarig contract af te sluiten. Wanneer u een contract doet afsluiten met een langere looptijd, dan kunt u in veel gevallen profiteren van aantrekkelijkere tarieven voor zowel de eenmalige aansluitkosten als de maandelijkse abonnementskosten. Wanneer de initiële contractduur is afgelopen, dan heeft u uiteraard de mogelijkheid om het contract te verlengen voor een periode van 1, 3 of 5 jaar. Als u geen verlengingscontract tekent, dan zal de glasvezelverbinding maandelijks opzegbaar zijn. De tarieven die zijn afgesproken in het oorspronkelijke contract blijven hierbij geldig.