+31 76 - 5331331

Glasvezel Myunit in Utrecht

Op bedrijvencentrum Myunit in Utrecht ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven die in de straten van het bedrijvencentrum zijn gevestigd kunnen gemakkelijk en tegen standaard tarieven op dit netwerk worden aangesloten. De maandelijkse kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast deze standaarddienst kunnen er ook meerdere aanvullende diensten worden geleverd over de glasvezelverbinding. U kunt hierbij denken aan diensten als Zakelijk Pinnen, VoIP bellen, Ethernet VPN, SIP Trunk en nog vele andere diensten. De capaciteit van de glasvezelverbinding bepaald hoeveel diensten er kunnen worden afgenomen. Deze capaciteit bedraagt standaard 1 Gbit/s. U bent vrij om diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezel access niet wordt overschreden.

Zakelijk Glasvezel aanvragen op bedrijvencentrum Myunit

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zult u een aantal bedrijfs- en locatiegegevens moeten afstaan. Verder zal ook in de aanvraag moeten worden opgegeven van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, dan kan dit ook worden opgegeven in de aanvraag. Wanneer u Zakelijk Glasvezel wenst aan te vragen, dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze consultants.