+31 76 - 5331331

Glasvezel Maarssenbroeksedijk in Utrecht

Op het bedrijventerrein Maarssenbroeksedijk in Utrecht ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die hier zijn gevestigd kunnen eenvoudig worden aangesloten. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Controleer glasvezeltarieven op bedrijventerrein Maarssenbroeksedijk

Elke locatie in Maarssenbroeksedijk heeft haar eigen unieke glasvezeltarieven. De geldende tarieven zijn afhankelijk van de afstand van het glasvezelnetwerk tot uw pand. De eenmalige aansluitkosten zullen lager uitvallen wanneer uw pand makkelijk te koppelen is op het glasvezelnetwerk. Controleer de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Maarssenbroeksedijk met onze uitgebreide glasvezel postcodecheck.

IP bellen via uw zakelijke glasvezelaansluiting

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om op een betrouwbare en veilige manier te telefoneren via uw glasvezelaansluiting. Hierbij worden data en telefonie gescheiden getransporteerd over dezelfde verbinding. U kunt hierbij kiezen uit een tweetal VoIP (Voice over IP) opties. Zo kan uw huidige telefooncentrale worden ingezet met een SIP-trunk om te kunnen genieten van de voordelen van IP. Heeft u geen eigen telefooncentrale, dan is er met Hosted Telefonie mogelijk om deze functionaliteit te huren.