+31 76 - 5331331

Glasvezel Lage Weide in Utrecht

Op het bedrijventerrein Lage Weide in Utrecht is enkele jaren geleden een glasvezel netwerk aangelegd. Bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen tegen standaard tarieven worden aangesloten. De maandelijkse kosten zijn voor het grootste deel afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet en de looptijd van het contract.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel delen op bedrijventerrein Lage Weide

Indien u met meerdere partijen bent gevestigd in hetzelfde bedrijfspand, dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen om zo kosten te besparen. Wanneer er een glasvezelverbinding wordt gedeeld, dan zal een partij worden aangesteld als hoofdcontractant die verantwoordelijk zal zijn voor de glasvezelverbinding. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij heeft vervolgens de mogelijkheid om zijn eigen diensten rechtstreeks af te nemen bij IP Visie, iedere partij wordt hiervoor ook individueel gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij staan los van elkaar en zijn afgeschermd voor de overige deelnemers.

Aanvragen van Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Lage Weide

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. In de aanvraagn zal onder andere aangegeven moeten worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Het is ook mogelijk om eventuele extra (vaste) IP-adressen aan te vragen. Om de aanvraag van Zakelijk Glasvezel te starten kunt u contact opnemen met een van onze consultants.