+31 76 - 5331331

Glasvezel Kanaleneiland in Utrecht

In het bedrijvengebied Kanaleneiland in Utrecht ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die in dit gebied zijn gevestigd kunnen eenvoudig worden aangesloten. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bedrijfsvestigingen koppelen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het gemakkelijk om eventuele bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Door uw bedrijfsvestigingen te koppelen worden applicaties voor iedere vestiging beschikbaar en wordt het beheer vereenvoudigt. Het koppelen van vestigingen met behulp van Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren. Er kan gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Het is ook mogelijk om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Tevens is er ook een mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Het werken in de Cloud wordt op deze manier een stuk aangenamer doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt opgezet naar uw serverapparatuur in het datacenter.

Zakelijk Glasvezel contract afsluiten op Kanaleneiland

VOor Zakelijk Glasvezel kent IP Visie standaard een drietal contracttermijnen. Het is mogelijk om een contract af te sluiten voor een periode van 1, 3 of 5 jaar. Wanneer u een contract doet afsluiten met een langere looptijd, dan kunt u in veel gevallen profiteren van aantrekkelijkere tarieven voor zowel de eenmalige aansluitkosten als voor de maandelijkse kosten. Wanneer de looptijd van het contract is verstreken, dan heeft u uiteraard de mogelijkheid om het contract te verlengen voor w een periode van 1, 3 of 5 jaar. Wanneer u geen verlengingscontract doet tekenen, dan zal de glasvezelverbinding maandelijks opzegbaar zijn. Hierbij blijven de tarieven die in het oorspronkelijke contract zijn afgesproken geldig.