+31 76 - 5331331

Glasvezel Haarrijn in Utrecht

Op het bedrijventerrein Haarrijn in Utrecht ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen eenvoudig worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

VoIP telefonie en Zakelijk Glasvezel

Bellen over een zakelijke glasvezelverbinding biedt een betrouwbare en veilige manier om uw telefoonverkeer via uw zakelijke glasvezelverbinding af te laten handelen. Zowel data als telefonie worden hierbij gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde verbinding. Er zijn een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen waaruit u een keuze kunt maken. Uw huidige telefooncentrale kan worden voorzien van een SIP Trunk waarmee u gebruik kunt maken van VoIP. Wanneer u niet in het bezit bent van een eigen telefooncentrale, dan is er de mogelijkheid om met Hosted Telefonie deze functionaliteiten te huren.

Controleer uw glasvezeltarieven op Haarrijn

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Haarrijn zijn uniek voor iedere bedrijfslocatie. Een bepalende factor voor deze tarieven is de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten zijn voornamelijk afhankelijk van hoe gemakkelijk uw bedrijfspand gekoppeld kan worden aan het landelijke glasvezelnetwerk. Met onze Glasvezel Postcodecheck kunt u gemakkelijk inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden die gelden voor uw bedrijfslocatie.