+31 76 - 5331331

Glasvezel Galgenwaard in Utrecht

Op het bedrijventerrein Galgenwaard in Utrecht is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel capaciteit op Galgenwaard

Zakelijk Glasvezel wordt standaard geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Op dit groeipad is het mogelijk om verschillende diensten en services te stapelen. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, het is hierdoor mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Voldoet de capaciteit van 1 Gbit/s toch niet helemaal aan de behoeften van uw organisatie? Dan kan deze capaciteit op aanvraag en tegen een meerprijs worden uitgebreid naar 10 Gbit/s.

Keuze voor een glasvezelrouter

Om van Zakelijk Glasvezel gebruik te kunnen maken is het belangrijk dat u beschikt over een geschikte glasvezelrouter. Met een managed router van IP Visie kunt u zonder zorgen van Zakelijk Glasvezel gebruik maken. Een managed router zal door IP Visie worden geïnstalleerd en ook worden beheerd. U heeft uiteraard ook de mogelijkheid om zelf voor een geschikte glasvezelrouter te zorgen.

  • Managed Glasvezelrouter: Wanneer u van een managed router gebruik wenst te maken, dan blijft de router eigendom van IP Visie. Bij een managed router heeft u zelf geen toegang tot het apparaat en is er ook geen mogelijkheid om de standaardinstellingen aan te passen. IP Visie is bij een managed router verantwoordelijk voor een correcte werking van het apparaat. Bij een defect zal de router daarnaast zonder extra kosten worden vervangen.

  • Routerloos: Het afnemen van een glasvezelrouter bij IP Visie is niet verplicht. U bent vrij om zelf een geschikte glasvezelrouter aan te leveren. Wanneer u ervoor kiest om zelf voor een geschikte glasvezelrouter te zorgen, dan bent u ook verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van het apparaat. Let er bij het aanschaffen van een glasvezelrouter op dat deze voldoet aan een aantal specificaties.