+31 76 - 5331331

Glasvezel Demkade in Utrecht

Op het bedrijventerrein Demkade in Utrecht is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Uw glasvezelverbinding redundant uitgevoerd

Wanneer het voor uw bedrijfsvoering van cruciaal belang is dat u in verbinding staat met het internet, dan kan een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding een mooie oplossing bieden. Door gebruik te maken van redundantie heeft u de zekerheid dat uw verbinding ten alle tijden online zal zijn. Er zijn verschillende mogelijkheden om redundantie toe te passen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een dubbele verbinding van verschillende internetproviders die gebruik maken van een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Om er zeker van te zijn dat de vorm van redundantie die u wenst toe te passen ook past bij uw bedrijf, dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze adviseurs. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de verschillende vormen van redundantie en weten welke redundante oplossingen bij uw bedrijf aansluiten en waarom.

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel op Demkade

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Demkade zijn uniek voor iedere bedrijfslocatie. Deze tarieven worden voornamelijk bepaald door de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten zullen aantrekkelijker uitvallen wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk. Om inzicht te krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden die gelden voor uw bedrijfslocatie, dan kunt u hiervoor het beste een Postcodecheck uitvoeren.