+31 76 - 5331331

Glasvezel Cartesiusweg in Utrecht

In het bedrijvengebied rondom de Cartesiusweg in Utrecht is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten om aangesloten te kunnen worden in dit deel van Utrecht zijn onder andere afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Redundante glasvezelverbinding op Cartesiusweg

Wanneer het voor de bedrijfsvoering van uw organisatie van cruciaal belang is dat u altijd in verbinding staat met het internet, dan kan redundantie een uitkomst bieden. Met een redundant uitgevoerde verbinding heeft u zekerheid over de uptime. Het toepassen van redundantie kan op verschillende manieren. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een dubbele verbinding van verschillende internetproviders die beschikken over een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Wilt u hulp bij het kiezen van de meest geschikte redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie? Dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze adviseurs. De adviseurs van IP Visie kunnen u alles vertellen over de verschillende vormen van redundantie en welke vormen het beste aansluiten bij uw bedrijfssituatie en waarom.

Vestigingen koppelen met Zakelijk Glasvezel

Het is met Zakelijk Glasvezel mogelijk om eventuele bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Hierdoor ontstaat er een centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen met zich meebrengt. Uw bedrijfsvestigingen kunnen op verschillende manieren worden gekoppeld. Er kan gebruik worden gemaakt van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om bedrijfsvestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast alleen vestigingen is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Het werken in de Cloud wordt op deze manier een stuk aangenamer doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt opgezet naar uw serverapparatuur in het datacenter.