Glasvezel Utrecht

In Utrecht zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op Zakelijk Glasvezel. Utrecht beschikt over een uitstekende infrastructuur voor zowel Ethernet over Koper, VDSL en glasvezel. Bedrijven in Utrecht kunnen genieten van razendsnel breedband internet.

De eenmalige kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie van uw pand en de afstand tot de glasvezelinfrastructuur. De maandelijkse kosten worden bepaald door de gewenste bandbreedte en overboekingsfactor voor de dienst internet en contractduur. Het belangrijkste knooppunt in het glasvezelnetwerk is de grote KPN centrale aan de Neude.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelring in Utrecht

De KPN centrale aan de Neude in Utrecht kent enkele belangrijke nevenlocaties, die onderling met glasvezel zijn verbonden zoals in de Otto Hahnweg voor Lage Weide en omgeving, de Strijlandweg voor Utrecht-Leidsche Rijn, Laan van Chartroise voor Utrecht-Noord, Kaap Hoorndreef voor Utrecht-Overvecht en aan de Wijnesteinlaan voor Utrecht-Zuid. Vanuit deze nevenlocaties starten weer glasvezelringen, zodat panden in alle straten in de directe omgeving gemakkelijk kunnen worden aangesloten op het glasvezelnetwerk. Door deze structuur kan vrijwel overal in Utrecht beschikt worden over een breedband internet aansluiting.

Bekijk de glasvezeltarieven en mogelijkheden in Utrecht

In Utrecht geldt voor Zakelijk Glasvezel internet dat de bijbehorende tarieven uniek zijn per locatie. De afstand tussen uw pand tot het glasvezelnetwerk bepaald de glasvezeltarieven die op uw locatie gelden. Voor de aansluitkosten geldt dat hoe makkelijker uw pand te koppelen is op het glasvezelnetwerk in Utrecht, hoe lager de aansluitkosten zijn. Bekijk de mogelijkheden en actuele tarieven van Utrecht in onze glasvezel postcodecheck.

Zakelijk Glasvezel in Utrecht bestellen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel in Utrecht zullen we om een aantal gegevens vragen. Denk hierbij aan bedrijfs- en locatiegegevens en de gewenste internetsnelheid. Standaard wordt bij Zakelijk Glasvezel de dienst Zakelijk Internet geleverd. Aanvullende diensten die u wenst te gebruiken zult u bij de aanvraag ook moeten opgeven. Ook kunt u aangeven dat u extra (vaste) IP-adressen wilt. Uw voorkeur voor een beheerde of onbeheerde router (managed of unmanaged) wordt ook gevraagd bij de aanvraag. Voor uw aanvraag van Zakelijk Glasvezel in Utrecht kunt u terecht bij een van onze consultants.