+31 76 - 5331331

Glasvezel Urmond

In Urmond zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Urmond beschikt over een prima infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bedrijventerrein Paalweg

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Urmond die gevestigd zijn op bedrijventerrein Paalweg.

Zakelijk Glasvezel in Urmond

Indien u Zakelijk Glasvezel wilt aanvragen, dan hebben we een aantal gegevens van u nodig zoals bedrijfs- en locatiegegevens. Ook zult u de gewenste aanvullende diensten die u wilt afnemen moeten opgeven. Ook kunt u aangeven dat u extra (vaste) IP-adressen wilt. Uw keuze voor een managed of unmanaged router dient opgegeven te worden. Om Zakelijk Glasvezel te bestellen kunt contact opnemen met een van onze consultants.

Zakelijk Glasvezel diensten

Zakelijk Internet is een standaarddienst die over een zakelijke glasvezelverbinding wordt geleverd. Het is niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel zonder Zakelijk Internet af te nemen. Naast deze standaarddienst zijn er nog een hoop aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Denk hierbij aan diensten als VoIP telefonie, SIP Trunk, Ethernet VPN en nog vele andere diensten. De capaciteit van de glasvezelverbinding bepaalt hoeveel diensten er kunnen worden afgenomen. Deze capaciteit bedraagt standaard 1 Gbit/s. U bent vrij om diensten aan te passen of te stapleen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden.