+31 76 - 5331331

Glasvezel Zwolsche Hoek in Urk

Op het bedrijventerrein Zwolsche Hoek in Urk ligt een glasvezel netwerk van KPN. In alle straten van het terrein kunnen bedrijven gemakkelijk en tegen standaard tarieven worden aangesloten. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Oplevering Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Zwolsche Hoek

Voor het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Zwolsche Hoek komt er een hoop kijken. Zo wordt het opleveringsproces verdeeld over ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene levertijd vertragende factoren. U kunt hierbij denken aan zaken als vorst, bouwvak, aanvragen van gemeentelijke vergunningen, obstakels op de route (snel- / waterwegen) en meer...

Vestiging(en) koppelen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het gemakkelijk om eventuele bedrijfsvestiging(en) aan elkaar te koppelen. Wanneer u twee of meer vestigingen aan elkaar doet koppelen, dan ontstaat er een centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen kan bieden. Het koppelen van vestigingen met Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren. Zo kan er bijvoorbeeld gebruik worden gemaakt van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is het ook mogelijk om andere panden aan elkaar te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast het koppelen van eigen vestigingen is het ook mogelijk om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Het werken in de Cloud wordt op deze wijze een stuk aangenamer doordat er een directe koppeling via een VLAN naar uw serverapparatuur in het datacenter wordt gemaakt.