+31 76 - 5331331

Glasvezel Lemsterhoek in Urk

Op het bedrijventerrein Lemsterhoek in Urk ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen eenvoudig worden aangesloten op dit netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

VoIP telefonie en Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is er de mogelijkheid om uw telefoonverkeer via uw zakelijke glasvezelverbinding af te handelen. Over deze verbinding worden data en telefonie gescheiden getransporteerd. IP Visie heeft hiervoor een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen ter beschikking. Zo kunt u uw huidige telefooncentrale uitrusten met een SIP Trunk om uw telefoonverkeer aan te sluiten op het IP-netwerk. Indien u geen eigen telefooncentrale heeft, dan is er de mogelijkheid om de functionaliteiten van een telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.

Deel uw glasvezelverbinding op bedrijventerrein Lemsterhoek

Het is mogelijk om Zakelijk Glasvezel te delen. Door een glasvezelverbinding te delen met meerdere partijen kan er worden bespaard op de kosten. Hiervoor dienen wel alle deelnemende partijen gevestigd te zijn in hetzelfde bedrijfspand. Wanneer een glasvezelverbinding gedeeld gaat worden, dan dient een van de partijen aangesteld te worden als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant de gemoeide kosten gedeeltelijk doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij kan vervolgens zijn gewenste diensten rechtstreeks bij IP Visie afnemen, iedere partij wordt hiervoor ook individueel gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd voor de overige deelnemers om de privacy te waarborgen.