+31 76 - 5331331

Glasvezel Kamperhoek in Urk

Op het bedrijventerrein Kamperhoek in Urk ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn kunnen tegen standaard tarieven worden aangesloten. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Aan een zakelijke glasvezelverbinding zijn een hoop voordelen verbonden, vooral voor bedrijven. Op glasvezel kunnen ontzettend hoge internetsnelheden worden behaald van wel 1.000 Mbit/s en hoger (op aanvraag). Daarbij is niet alleen uw downloadsnelheid hoog, uw uploadsnelheid is bij Zakelijk Glasvezel altijd even hoog als de downloadsnelheid. Een ander groot voordeel van een glasvezelverbinding is dat het er de mogelijkheid is om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding, waardoor u niet langer meerdere verbindingen hoeft af te nemen. Naast dit zijn er nog vele andere voordelen verbonden aan een zakelijke glasvezelaansluiting.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Kamperhoek

Wanneer u een nieuwe zakelijke glasvezelaansluiting te realiseren, dan dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Kamperhoek komt een hoop kijken. Zo bestaat het opleveringsproces uit ongeveer 20 deelprocessen die worden verdeeld over meerdere partijen die allemaal betrokken zijn bij de uiteindelijke oplevering. Daarnaast zijn er ook een aantal factoren die ervoor kunnen zorgen dat de levertijd wordt vertraagd. U kunt hierbij denken aan zaken als het aanvragen van gemeentelijke vergunningen, tekort aan capaciteit in de grond, vorst, bouwvak en meer...