+31 76 - 5331331

Glasvezel Urk

In Urk zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Urk beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, die is opgebouwd vanuit de KPN centrale aan de Nink in het centrum van Urk. Van hier vertrekken diverse glasvezel kabels als backbone naar de wijken en bedrijventerreinen. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Urk die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Urk

In Urk geldt voor Zakelijk Glasvezel dat de bijbehorende tarieven uniek zijn voor iedere bedrijfslocatie. Deze tarieven zijn voornamelijk afhankelijk van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Om inzicht te krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel voor uw bedrijfslocatie in Urk kunt u een Postcodecheck uitvoeren.

Redudant uitgevoerde verbinding

Is het voor de bedrijfsvoering van uw organisatie van cruciaal belang dat u continu in verbinding staat met het internet? Dan biedt een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding een geschikte oplossing. Met een redundant uitgevoerde verbinding heeft u zekerheid over de uptime van uw glasvezelverbinding. Er zijn verschillende varianten van een redundant uitgevoerde verbinding. Zo kan er met een dubbele verbinding van elk een andere internetprovider op een geografisch van elkaar gescheiden netwerk al redundantie worden bereikt. Om er zeker van te zijn dat de redundantie die u wenst toe te passen ook aansluit bij uw bedrijfssituatie, dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze adviseurs. De adviseurs van IP Visie kunnen u alles vertellen over de verschillende vormen van redundantie en weten welke redundante varianten het beste bij uw bedrijfssituatie aansluiten.