+31 76 - 5331331

Glasvezel De Gilden in Ureterp

Op bedrijventerrein de Gilden in Ureterp is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Deel uw glasvezelverbinding op bedrijventerrein de Gilden

Om kosten te besparen, kan er worden gekozen om een zakelijke glasvezelverbinding te delen met meerdere partijen. Om een glasvezelverbinding te kunnen delen is het echter wel vereist dat alle deelnemers zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Als een glasvezelverbinding wordt gedeeld, dient een van de partijen aangesteld te worden als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de verbinding evenals voor de betaling van de eenmalige aansluitkosten en de maandelijkse kosten. Het is echter gebruikelijk dat deze kosten door de hoofdcontractant worden doorgerekend naar de overige partijen. Ondanks het feit dat bij het delen van een glasvezelverbinding alle partijen zijn aangesloten op dezelfde glasvezelswitch, heeft het verbruik van de overige deelnemers geen invloed op uw eigen glasvezelverbinding. Dat houdt in dat hoeveel bandbreedte er ook wordt verbruikt door de overige partijen, dit geen invloed zal hebben op uw eigen internetsnelheid.

Vestiging(en) koppelen met glasvezel

Door eventuele nevenvestigingen te koppelen met glasvezel creëert u een centrale infrastructuur wat vele voordelen biedt. Het is mogelijk op meerdere manieren om vestigingen te koppelen met Zakelijk Glasvezel. Er kan gebruik gemaakt worden van een IP-VPN, waardoor quality of service optimaal gebruikt kan worden. Ook is het ook mogelijk om andere panden te verbinden met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze wijze wordt het werken in de cloud veel aangenamer, doordat een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of serverapparatuur in het datacenter.