Glasvezel Ulvenhout

In Ulvenhout zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Ulvenhout beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor ontstaan voor bedrijven mogelijkheden om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

Aan een glasvezelverbinding zitten een hoop voordelen, voornamelijk voor bedrijven. Met de groeiende vraag naar bandbreedte is Zakelijk Glasvezel een perfecte keuze met snelheden tot maar liefst 1.000 Mbit/s Daarbij geldt ook dat glasvezelverbindingen een gelijke uploadsnelheden hebben als downloadsnelheden. Het is mogelijk om meerdere diensten af te nemen over een zakelijk glasvezelverbinding. Dit wil zeggen dat uw overige lijnen opgezegd kunnen worden, omdat glasvezel al deze lijnen gaat vervangen.

VoIP ready

Al onze glasvezel verbindingen zijn VoIP ready. We adviseren en optimaliseren op het gebied van telefonische bereikbaarheid. Met de 3CX telefonie-oplossing kunnen we de bereikbaarheid van afdelingen en medewerkers verhogen, zodat klanten en relaties sneller worden geholpen.