+31 76 - 5331331

Glasvezel De Rieze in Ulft

Op bedrijventerrein de Rieze in Ulft is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Een glasvezelaansluiting kent vele voordelen, vrijwel allen zeer interessant voor bedrijven. U kunt met Zakelijk Glasvezel genieten van uitermate hoge snelheden tot maar liefst 1.000 Mbit/s (hoger mogelijk op aanvraag) Ook is het zo dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid van een glasvezelverbinding. Over een zakelijk glasvezelverbinding is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen. Dit wilt zeggen dat uw overige lijnen opgezegd kunnen worden omdat glasvezel al deze lijnen gaat vervangen. Naast dit zijn er nog veel meer voordelen verbonden aan een glasvezelverbinding.

Glasvezelverbinding delen op bedrijventerrein de Rieze

Een glasvezelverbinding is te delen met andere partijen, wanneer u de behoefte heeft om kosten te besparen. Alle deelnemende partijen dienen hiervoor wel in hetzelfde fysieke pand gevestigd te zijn. Er dient een hoofdcontractant gekozen te worden die verantwoordelijk is voor de verbinding. De hoofdcontractant is zelf verantwoordelijk om indien gewenst de kosten van de glasvezel access door te rekenen naar de andere deelnemers. Vervolgens neemt elke partij zijn gewenste diensten direct bij IP Visie af, iedere partij wordt hiervoor ook individueel gefactureerd. Alle diensten zijn afgeschermd van de overige partijen om zo privacy te kunnen garanderen.