+31 76 - 5331331

Glasvezel De IJsselweide in Ulft

Op bedrijventerrein de IJsselweide in Ulft is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten om aangesloten te worden zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Controleer glasvezeltarieven op de IJsselweide

Op de IJsselweide geldt voor Zakelijk Glasvezel dat de bijbehorende tarieven uniek zijn per locatie. De geldende tarieven zijn gebonden aan de afstand van het glasvezelnetwerk tot uw pand. Voor de eenmalige aansluitkosten geldt dat hoe makkelijker uw pand te koppelen is op het glasvezelnetwerk, hoe lager de aansluitkosten uitvallen. Bekijk de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in de IJsselweide met onze uitgebreide postcodecheck.

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein IJsselwijde

De standaardcapaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt 1 Gbit/s. Op dit groeipad heeft u de mogelijkheid om verschillende diensten te stapelen. Glasvezelverbindingen zijn schaalbaar en modulair waardoor het mogelijk is om meerdere diensten en services af te nemen over dezelfde breedbandverbinding. Wanneer de capaciteit van 1 Gbit/s niet meer voldoende toereikend is voor uw organisatie, dan heeft u de mogelijkheid om tegen meerprijs deze capaciteit uit te breiden tot 10 Gbit/s.