Glasvezel Uithuizermeeden

In Uithuizermeeden zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Uithuizermeeden beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bekijk de glasvezeltarieven en mogelijkheden in Uithuizermeeden

De glasvezeltarieven in Uithuizermeeden zijn uniek per locatie. Deze afstand tussen uw pand tot het glasvezelnetwerk bepaald de glasvezeltarieven die op uw locatie gelden. Voor de eenmalige aansluitkosten geldt dat hoe makkelijker uw pand te koppelen is op het glasvezelnetwerk, hoe lager de aansluitkosten uitvallen. Geïnteresseerd in de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Uithuizermeeden? Doe de glasvezel postcodecheck voor uitsluitsel.

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Standaard wordt over een glasvezelverbinding de standaard dienst Zakelijk Internet geleverd. Er zijn nog een hoop aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Dan moet u denken aan diensten als VOIP bellen, Ethernet VPN, Zakelijk Pinnen, SIP-trunk en nog veel meer. U kunt zoveel diensten afnemen als u kunt passen op de glasvezel access met een limiet van 1 Gbit/s.


Uithuizermeeden maakt onderdeel uit van de gemeente Het Hogeland