+31 76 - 5331331

Glasvezel Uithuizen

In Uithuizen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Uithuizen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor het voor bedrijven mogelijk is om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bestellen van Zakelijk glasvezel

Wanneer u Zakelijk glasvezel aanvraagt zullen wij om een aantal bedrijfs- en locatiegegevens vragen. Tevens zult u een keuze moeten maken uit een aantal aanvullende diensten die u wenst te gebruiken en of u gebruik van een managed of unmanaged router wilt maken. In de aanvraag kunt u ook aangeven of u behoefte heeft aan extra vaste IP-adressen. Om een nieuwe glasvezelverbinding te bestellen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Oplevertijd van Zakelijk glasvezel

Bij het realiseren van een nieuwe glasvezelverbinding in Uithuizen komt een hoop kijken. Het proces van aanvraag tot oplevering bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene vertragende factoren waardoor de levertijd kan oplopen. Hierbij kunt u denken aan vorst, obstakels op de route (waterwegen en/of autosnelwegen), het aanvragen van de gemeentelijke vergunningen en meer. Om deze redenen dient u rekening te houden met een oplevertijd voor een nieuwe glasvezelverbinding van 3 tot 4 maanden.


Uithuizen maakt onderdeel uit van de gemeente Het Hogeland