Glasvezel Uithoorn

In Uithoorn zijn er uitstekende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Uithoorn beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezel initiatief in Uithoorn

Glasvezel Gemeente is vanuit een initiatief van de ondernemersvereniging op het bedrijventerrein in Uithoorn de mogelijkheid aan het onderzoeken om op basis van een collectief een glasvezelnetwerk aan te leggen, waardoor de eenmalige en maandelijkse kosten veel lager zullen uitvallen dan dat steeds bedrijven op individuele basis een aansluiting realiseren. Glasvezel Gemeente heeft eerder op andere locaties dit soort initiatieven ontplooid, vaak met succes.

Voordelen Zakelijk glasvezel

Glasvezel kent veel voordelen. Als uw bedrijf is aangesloten op een glasvezel netwerk beschikt u over een enorm groeipad op het gebied van capaciteit en diensten. Een glasvezelverbinding is vele male sneller dan ADSL, SDSL, VDSL of een kabelverbinding. Glasvezel verbindingen zijn per definitie symmetrisch. Dat betekent dat de uploadsnelheid en de downloadsnelheid aan elkaar gelijk zijn. Samen met de hoge up-time van glasvezelverbindingen zorgt dat er voor dat glasvezel uitermate geschikt binnen uw bedrijf.