Glasvezel Molenwerf in Uitgeest

Op het bedrijventerrein Molenwerf in Uitgeest ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven kunnen worden aangesloten op dit glasvezel netwerk.De kosten zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Deel uw glasvezelverbinding in Molenwerf

Indien u met meerdere deelnemers in een enkel pand zitten, dan is er de mogelijkheid om uw glasvezelaansluiting te delen om zo kosten te besparen. Beide (of meerdere) deelnemers dienen hiervoor wel in hetzelfde fysieke pand gevestigd te zijn. Een van de partijen moet aangesteld worden als hoofdcontractant en betaald de fysieke verbinding (glasvezel access). Het is gebruikelijk (indien gewest) dat de hoofdcontractant gedeeltelijk de kosten van de glasvezelaansluiting doorrekent naar de andere partijen. Alle diensten zijn afgeschermd van de overige deelnemers om zo privacy te kunnen garanderen.

Altijd internet, altijd online

Indien u voor de bedrijfsvoering van uw organisatie altijd in verbinding moet staan met het internet, dan kunt u kiezen voor redundantie. Door het kiezen van redundantie in uw verbinding heeft u zekerheid over de uptime. Redundantie is op verschillende manieren toe te passen. Zo kan je met een dubbele verbinding (elk van een andere provider) op geografisch gescheiden Wenst u advies voor het kiezen van een geschikte oplossing voor uw situatie? Dan kunt u terecht bij een van onze adviseurs. Zij weten u alles vertellen over redundantie en weten welke Redundante varianten bij uw bedrijfssituatie en wensen aansluiten.

Bekijk de glasvezeltarieven in Molenwerf

Voor elke locatie in Molenwerf gelden unieke glasvezeltarieven. De afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk is bepalend voor de tarieven op uw locatie. De eenmalige aansluitkosten zijn afhankelijk van hoe gemakkelijk uw pand is te koppelen aan het glasvezelnetwerk. Controleer de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Molenwerf met onze uitgebreide glasvezel postcodecheck.

Aanvullende diensten

Over een zakelijk glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast deze dienst kunnen meerdere aanvullende diensten geleverd worden over de verbinding. U kunt dan denken aan diensten als VOIP bellen, Ethernet VPN, SIP-trunk, Zakelijk Pinnen en nog veel meer. Elke dienst is makkelijk aanpasbaar, zolang de limiet van 1 Gbit/s van de glasvezel access niet overschreden wordt.

Doe de Glasvezel postcodecheck