+31 76 - 5331331

Glasvezel Molenwerf in Uitgeest

Op het bedrijventerrein Molenwerf in Uitgeest ligt een glasvezel netwerk van KPN. Zakelijk Glasvezel wordt tegen standaard tarieven geleverd aan alle bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Altijd internet, altijd online

Indien u voor de bedrijfsvoering van uw organisatie altijd in verbinding moet staan met het internet, dan kunt u kiezen voor redundantie. Door het kiezen van redundantie in uw verbinding heeft u zekerheid over de up-time van uw breedbandverbinding. Redundantie is op verschillende manieren toe te passen. Zo kan je met een dubbele verbinding (elk van een andere provider) op geografisch gescheiden Wenst u advies voor het kiezen van een geschikte oplossing voor uw situatie? Dan kunt u terecht bij een van onze adviseurs. Zij weten u alles vertellen over redundantie en weten welke Redundante varianten bij uw bedrijfssituatie en wensen aansluiten.

Bekijk de glasvezeltarieven in Molenwerf

Voor elke locatie in Molenwerf gelden unieke glasvezeltarieven. De afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk is bepalend voor de tarieven op uw locatie. De eenmalige aansluitkosten zijn afhankelijk van hoe gemakkelijk uw pand is te koppelen aan het glasvezelnetwerk. Controleer de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Molenwerf met onze uitgebreide glasvezel postcodecheck.