Glasvezel Uden

In Uden zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Uden beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal in Uden tegen gunstige condities een snelle internet verbinding kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezel op de bedrijventerreinen van Uden

Uden kent in totaal vier bedrijventerreinen, die alle 4 beschikken over een goede glasvezel infrastructuur.

Goorkens

Het bedrijventerrein Goorkens beschikt over een glasvezelnetwerk. In alle straten liggen de voorzieningen, zodat eenvoudig aansluitingen gerealiseerd kunnen worden. De totale oppervlakte bedraagt ongeveer 30 hectare.

Loopkant-Liessent

Bedrijventerrein Loopkant-Liessent beschikt eveneens over een volledig dekkend glasvezelnetwerk. Overal kunnen snelle internet verbindingen gerealiseerd worden tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Vluchtoord en Hoogveld

Hetzelfde geldt voor de andere twee terreinen; Hoogveld en Vluchtoord. Op beide bedrijvenlocaties geldt dat overal snelle internet verbindingen in combinatie met Voice over IP te leveren zijn over glasvezel.

Glasvezel in de rest van Uden

Naast de reeds genoemde bedrijfslocaties zijn er ook mogelijkheden in de diverse wijken van Uden en het buitengebied. Zo kunnen bedrijven die hier gevestigd zijn een glasvezelaansluiting aanvragen indien dit gewenst is.