+31 76 - 5331331

Glasvezel Twello

In Twello zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Vanuit de centrale aan de Jachtlustweg vertrekken diverse glasvezel ringen naar de diverse wijken en bedrijventerreinen. Dit zorgt er voor dat vrijwel overal in Twello ondernemers gebruik kunnen maken van uitstekende en snelle internet verbindingen over glasvezel.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Twello die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bekijk de tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Twello

Voor iedere bedrijfslocatie in Twello gelden unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. De tarieven die gelden voor uw bedrijfslocatie zijn afhankelijk van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten zullen aantrekkelijker uitvallen wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk. Met onze Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden voor uw bedrijfslocatie in Twello.

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt standaard geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Op dit groeipad is het mogelijk om verschillende aanvullende diensten te stapelen. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, het is hierdoor mogelijk om verschillende diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Wanneer de vraag naar meer capaciteit groter is dan 1 Gbit/s, dan kan IP Visie tegen een meerprijs deze capaciteit voor u verhogen naar maixmaal 10 Gbit/s.