Glasvezel Twello

In Twello zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Vanuit de centrale aan de Jachtlustweg vertrekken diverse glasvezel ringen naar de diverse wijken en bedrijventerreinen. Dit zorgt er voor dat vrijwel overal in Twello ondernemers gebruik kunnen maken van uitstekende en snelle internet verbindingen over glasvezel.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Twello

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Twello, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • Engelenburg
  • Nijverheid

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt standaard geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Op dit groeipad is het mogelijk om verschillende aanvullende diensten te stapelen. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, het is hierdoor mogelijk om verschillende diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Wanneer de vraag naar meer capaciteit groter is dan 1 Gbit/s, dan kan IP Visie tegen een meerprijs deze capaciteit voor u verhogen naar maixmaal 10 Gbit/s.

Het afsluiten van een contract voor Zakelijk Glasvezel

IP Visie kent voor Zakelijk Glasvezel standaard een drietal contracttermijnen. Het is mogelijk om een 1-jarig, 3-jarig of 5-jarig contract af te sluiten. Wanneer u ervoor kiest om een contract met een langere looptijd af te sluiten, dan kunt u vaak profiteren van een aantrekkelijker tarief voor zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten. Zodra de looptijd van het contract is verstreken, dan is het uiteraard mogelijk om het contract te verlengen. Dit kan dan wederom voor een periode van 1, 3 of 5 jaar. Indien u het contract niet doet verlengen, dan zal de glasvezelverbinding maandelijks opzegbaar zijn en blijven de tarieven die zijn afgesproken in het oorspronkelijke contract geldig.