+31 76 - 5331331

Glasvezel Noorderkijl in 2e Exloërmond

Op het bedrijventerrein Noorderkijl in 2e Exloermond is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur en kunnen worden opgevraagd aan de hand van een postcodecheck.

Dit geldt voor zowel Noorderkijl I als Noorderkijl II

Doe de Glasvezel postcodecheck

Aanvragen van Zakelijk Glasvezel op Noorderkijl

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. U dient in de aanvraag aan te geven van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw keuze voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u extra (vaste) IPv4 adressen wenst af te nemen, dan kunt u dit ook opgeven in de aanvraag. Wenst u Zakelijk Glasvezel te realiseren op uw bedrijfslocatie? Voer dan een Postcodecheck uit voor een accurate prijsopgave of neem contact op met een van onze consultants.

Het groeipad van Zakelijk Glasvezel

De capaciteit van een zakelijke glasvezelverbinding bedraagt standaard 1 Gbit/s. Dit groeipad kunt u naar eigen inzicht vullen met verschillende aanvullende diensten. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor u de mogelijkheid heeft om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Is de capaciteit van 1 Gbit/s desondanks toch niet voldoende toereikend voor uw organisatie, dan kan deze capaciteit tegen meerprijs en op aanvraag worden uitgebreid naar 10 Gbit/s.