+31 76 - 5331331

Glasvezel Tuitjenhorn

In Tuitjenhorn zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op een glasvezelnetwerk. Tuitjenhorn beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor ontstaat voor bedrijven de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke condities vrijwel overal een razendsnelle internet aansluiting te realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Tuitjenhorn die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van een glasvezelverbinding

Voor bedrijven zijn de vele voordelen van Zakelijk Glasvezel interessant. Snelheden tot 1.000 Mbit/s (of zelfs hoger op aanvraag) kunnen behaald worden met Zakelijk Glasvezel. Een ander groot voordeel is dat uw uploadsnelheid gelijk is aan uw downloadsnelheid. Een van de grootste voordelen van een glasvezelverbinding is dat het mogelijk is over de verbinding meerdere diensten te leveren. Zo hoeft u niet langer meerdere lijnen af te nemen bij uw provider. Naast dit zijn er nog veel meer voordelen verbonden aan een glasvezelverbinding.

Contract afsluiten voor Zakelijk Glasvezel in Tuitjenhorn

IP Visie kent voor Zakelijk Glasvezel standaard een drietal contracttermijnen. Het is mogelijk om een 1-jarig, 3-jarig of 5-jarig contract af te sluiten. Bij het afsluiten van een contract met een langere looptijd, dan kunt u in veel gevallen profiteren van een aantrekkelijker tarief voor zowel de eenmalige aansluitkosten als de maandelijkse abonnementskosten. Wanneer de initiële contractperiode is verstreken, dan is er de mogelijkheid om het contract te verlengen voor wederom een periode van 1, 3 of 5 jaar. Doet u geen verlengingscontract tekenen, dan zal de glasvezelverbinding maandelijks opzegbaar zijn waarbij de tarieven die in het oorspronkelijke contract zijn afgesproken geldig blijven.