+31 76 - 5331331

Glasvezel De Haar in Tubbergen

Op bedrijventerrein de Haar in Tubbergen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezeltarieven bedrijventerrein de Haar

De glasvezeltarieven op bedrijventerrein de Haar kent zoals in de rest van Nederland zijn eigen unieke glasvezeltarieven per bedrijfslocatie. Een bepalende factor voor deze glasvezeltarieven is de afstand tussen uw bedrijfspand tot de dichtstbijzijnde glasvezelinfrastructuur. De eenmalige aansluitkosten zullen aantrekkelijker uitvallen als blijkt dat uw bedrijfspand gemakkelijk is te koppelen aan het glasvezelnetwerk. Aan de hand van onze Postcodecheck is het mogelijk om inzicht te krijgen in alle mogelijkheden en actuele glasvezeltarieven voor uw bedrijfspand op bedrijventerrein de Haar.

Koppel uw bedrijfsvestiging(en) met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het gemakkelijk om bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Door het koppelen van twee of meer bedrijfsvestigingen wordt er één centrale netwerkinfrastructuur gecreëerd, wat vele voordelen kan bieden. Met behulp van Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om op meerdere manieren bedrijfsvestigingen te koppelen. Zo kan voor een optimale Quality of Service ervoor worden gekozen om een IP-VPN in te zetten. Daarnaast kan er ook een Ethernet-VPN worden ingezet om bedrijfsvestigingen te koppelen of door een eigen IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Naast vestigingen is het ook mogelijk om een directe koppeling op te zetten naar een datacenter waar uw applicaties en servers zich bevinden. Werkzaamheden in de Cloud worden zo een stuk plezieriger doordat er een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw serverapparatuur.