+31 76 - 5331331

Glasvezel De Boskamp in Tubbergen

Op bedrijventerrein de Boskamp in Tubbergen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten om aangesloten te worden hangen af van de gewenste snelheid voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bekijk de glasvezeltarieven voor de Boskamp

Op bedrijventerrein de Boskamp geldt dat voor Zakelijk Glasvezel de tarieven uniek zijn per locatie. tarieven die gelden voor uw locatie zijn afhankelijk van de afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk. Hoe gemakkelijker het is om uw aansluiting op het glasvezelnetwerk te realiseren, hoe lager de eenmalige aansluitkosten zullen uitvallen. Controleer de mogelijkheden en actuele tarieven van de Boskamp in onze glasvezel postcodecheck.

Glasvezel op de Boskamp aanvragen

Indien u Zakelijk Glasvezel wilt aanvragen, dan hebben we een aantal gegevens van u nodig zoals bedrijfs- en locatiegegevens. U zult ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de verbinding moeten opgeven. Ook extra (vaste) IP-adressen die zijn af te nemen moet u opgeven bij de aanvraag. Betreft de glasvezelrouter heeft u keuze uit een managed of een unmanaged variant. Om Zakelijk Glasvezel te bestellen kunt contact opnemen met een van onze consultants.