Glasvezel Tubbergen

In Tubbergen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Tubbergen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, voor bedrijven ontstaat hierdoor de mogelijkheid om bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Tubbergen

Tubbergen beschikt over een eigen glasvezelinfrastructuur. Vanuit de centrale aan de Bruno van Ommenstraat vertrekken diverse glasvezelringen naar de omliggende wijken- en bedrijventerreinen, waardoor er voor bedrijven vele mogelijkheden ontstaan om te beschikken over goede breedbandvoorzieningen.

Glasvezel in buitengebieden van de gemeente Tubbergen

Niet alleen in de kernen binnen de gemeente Tubbergen, maar ook in de buitengebieden van de gemeente is er glasvezel aanwezig. Nadat meer dan 50% van de inwoners in het buitengebied zich hadden aangemeld voor glasvezel, is in 2015 gestart met de daadwerkelijke aanleg van het glasvezelnetwerk. Na slechts 2 maanden konden de eerste inwoners in het buitengebied al gebruikmaken van hun razendsnelle internetverbinding. Inmiddels beschikt maar liefst 80% van de buitengebieden in de gemeente Tubbergen over glasvezel waarvan niet alleen particulieren, maar ook bedrijven volop van kunnen profiteren.

Glasvezel op bedrijventerreinen in Tubbergen

In Tubbergen zijn er een tweetal bedrijventerreinen. Op beide bedrijventerreinen zijn er glasvezelvoorzieningen aanwezig, waardoor er tegen gunstige voorwaarden aansluitingen gerealiseerd kunnen worden.

Boskamp

Op bedrijventerrein Boskamp is er een glasvezelnetwerk aanwezig. Bedrijven kunnen op vrijwel het gehele terrein tegen aantrekkelijke voorwaarden worden aangesloten. Het terrein is prima bereikbaar via de N343.

De Haar

Op bedrijventerrein De Haar zijn er glasvezelvoorzieningen aanwezig. Deze voorzieningen zorgen ervoor dat in vrijwel alle straten van het terrein tegen aantrekkelijke voorwaarden glasvezelaansluitingen gerealiseerd kunnen worden.

Controleer uw glasvezeltarieven in Tubbergen

Zakelijk Glasvezel in Tubbergen kent zoals in de rest van het land haar eigen unieke glasvezeltarieven per locatie. Deze geldende tarieven zijn afhankelijk van de afstand van het glasvezelnetwerk tot uw pand. Als uw pand gemakkelijk te koppelen is aan het glasvezelnetwerk dan zullen de eenmalige kosten lager zijn. Controleer de mogelijkheden en actuele tarieven van Tubbergen in onze Glasvezel Postcodecheck.