+31 76 - 5331331

Glasvezel Tubbergen

In Tubbergen zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Tubbergen die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

De kosten om aangesloten te worden hangen af van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Postcodes: 7650 en 7651

 

Controleer uw glasvezeltarieven in Tubbergen

Zakelijk Glasvezel in Tubbergen kent zoals in de rest van het land haar eigen unieke glasvezeltarieven per locatie. Deze geldende tarieven zijn afhankelijk van de afstand van het glasvezelnetwerk tot uw pand. Als uw pand gemakkelijk te koppelen is aan het glasvezelnetwerk dan zullen de eenmalige kosten lager zijn. Controleer de mogelijkheden en actuele tarieven van Tubbergen in onze glasvezel postcodecheck.

Glasvezelverbinding in Tubbergen bestellen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zult u een aantal bedrijfs- en locatiegegevens moeten afstaan. De aanvullende diensten die u wenst af te nemen zult u ook moeten opgeven. Extra (vaste) IP-adressen indien gewenst, kunt u ook aangeven bij de aanvraag. De keuze voor een manage of unmanaged router is ook aan te geven bij de aanvraag. Wenst u Zakelijk Glasvezel te realiseren op uw locatie? Neem dan contact op met een van onze consultants.