+31 76 - 5331331

Glasvezel Tubbergen

In Tubbergen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Tubbergen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, voor bedrijven ontstaat hierdoor de mogelijkheid om bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Tubbergen die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Controleer uw glasvezeltarieven in Tubbergen

Zakelijk Glasvezel in Tubbergen kent zoals in de rest van het land haar eigen unieke glasvezeltarieven per locatie. Deze geldende tarieven zijn afhankelijk van de afstand van het glasvezelnetwerk tot uw pand. Als uw pand gemakkelijk te koppelen is aan het glasvezelnetwerk dan zullen de eenmalige kosten lager zijn. Controleer de mogelijkheden en actuele tarieven van Tubbergen in onze Glasvezel Postcodecheck.

Glasvezelverbinding in Tubbergen bestellen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zult u een aantal bedrijfs- en locatiegegevens moeten afstaan. De aanvullende diensten die u wenst af te nemen zult u ook moeten opgeven. Extra (vaste) IP-adressen indien gewenst, kunt u ook aangeven bij de aanvraag. De keuze voor een manage of unmanaged router is ook aan te geven bij de aanvraag. Wenst u Zakelijk Glasvezel te realiseren op uw locatie? Neem dan contact op met een van onze consultants.