+31 76 - 5331331

Glasvezel Tollebeek

In Tollebeek zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Keuze voor een glasvezelrouter

Voordat u van Zakelijk Glasvezel gebruik kunt maken is het vereist dat u beschikt over een geschikte glasvezelrouter. Bij IP Visie heeft u de mogelijkheid om een managed router af te nemen. Deze router wordt dan voor u geïnstalleerd en beheerd zodat u zorgeloos van uw glasvezelverbinding gebruik kunt maken. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om zelf een geschikte glasvezelrouter aan te leveren.

  • Managed Router:Wanneer u een managed router doet afnemen, dan blijft deze router eigendom van IP Visie. U betaalt voor de router een maandelijks bedrag en IP Visie is verantwoordelijk voor een correcte werking van het apparaat. Bij een managed router heeft u zelf geen toegang tot de router en is het ook niet toegestaan om de standaardinstellingen aan te passen. De glasvezelrouter zal bij defecten zonder kosten worden vervangen.

  • Routerloos: Het afnemen van een router bij IP Visie is geen verplichting. Wanneer u zelf een glasvezelrouter wilt aanleveren, dan is dit uiteraard mogelijk. Wanneer u ervoor kiest om zelf een glasvezelrouter aan te leveren, dan bent u ook verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van de router. Let er bij het selecteren van een glasvezelrouter op dat deze voldoet aan een aantal specificaties.

Beschikbaarheid van Zakelijk Glasvezel in Tollebeek

Op iedere locatie in Nederland is het mogelijk om Zakelijk Glasvezel te leveren. De eenmalige aansluitkosten van Zakelijk Glasvezel zijn echter wel afhankelijk van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Indien uw bedrijfspand op grotere afstand is verwijderd van de dichtstbijzijnde glasvezelinfrastructuur, dan kunnen de bijbehorende kosten flink oplopen. Reden hiervoor is dat de glasvezelverbinding over een grotere afstand gerealiseerd moet worden. Om deze reden kent iedere bedrijfslocatie in Nederland zijn eigen unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. Aan de hand van onze Postcodecheck kunt u inzicht krijgen in alle tarieven en mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel voor een specifieke locatie in Tollebeek.


Tollebeek maakt onderdeel uit van de gemeente Noordoostpolder