+31 76 - 5331331

Glasvezel Toldijk

In Toldijk zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Toldijk beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd Zakelijk Glasvezel in Toldijk

Zakelijk Glasvezel kent voor een nieuwe glasvezel access een levertijd van 3 tot 4 maanden. Er komt bij het realiseren van een fysieke glasvezelaansluiting in Toldijk een hoop kijken. De oplevering is opgedeeld in ruwweg 20 deelprocessen en kent verschillende levertijd remmende factoren. Zo dienen er verschillende vergunningen worden aangevraagd, maar ook zaken als obstakels op de route, de bouwvak en nog veel meer.

Het groeipad van Zakelijk Glasvezel

De standaardcapaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt 1 Gbit/s. Met dit groeipad heeft u de mogelijkheid om verschillende diensten en-/of services te stapelen. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Voldoet een capaciteit van 1 Gbit/s toch niet helemaal aan de behoeften van uw organisatie? Dan kan deze capaciteit op aanvraag en tegen een meerprijs worden uitgebreid naar 10 Gbit/s.


Toldijk maakt onderdeel uit van de gemeente Bronckhorst