+31 76 - 5331331

Glasvezel Wijkevoort in Tilburg

Op het bedrijventerrein Wijkevoort in Tilburg is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk van KPN. De tarieven voor glasvezel zijn afhankelijk van de contractduur, de keuze voor de internetsnelheid en router en de afstand tot het dichtstbijzijnde glasvezel knooppunt.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel aanvragen op Wijkevoort

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van nodig. Verder zal in de aanvraag opgegeven moeten worden welke aanvullende diensten u over de verbinding wenst af te nemen en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kunt u dit ook in de aanvraag opgeven. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Oplevering Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Wijkevoort

De levertijd van Zakelijk Glasvezel bedraagt gemiddeld 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er veel komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Wijkevoort. Een oplevering is uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene levertijd vertragende factoren. Dit zijn factoren als vorst, bouwvak, obstakels op de route zoals snel-/ waterwegen, het aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer...