+31 76 - 5331331

Glasvezel Tradepark 58 in Tilburg

Op het bedrijventerrein Tradepark 58 in Tilburg is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Het bedrijvenpark T58 heeft een eigen fijnmazig glasvezelnetwerk waardoor voor bedrijven eenvoudig een aansluiting gerealiseerd kan worden. De maandelijkse kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijke glasvezeltarieven op Tradepark 58

Iedere bedrijfslocatie op Tradepark 58 kent zijn eigen unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. Deze tarieven zijn gebonden aan de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Voor de eenmalige aansluitkosten geldt dat hoe gemakkelijker uw bedrijfspand gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, des te aantrekkelijker deze aansluitkosten zullen uitvallen. Aan de hand van onze unieke Glasvezel Postcodecheck kunt u inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden.

Uw glasvezelverbinding redundant uitgevoerd

Wanneer het voor uw bedrijfsvoering van cruciaal belang is dat u continu in verbinding staat met het internet, dan biedt een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding een uitkomst. U heeft dan de zekerheid dat uw verbinding ten alle tijden online is. Redundantie kan op meerdere manieren worden toegepast. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een dubbel uitgevoerde verbinding over een geografisch gescheiden netwerk van verschillende providers. Onze adviseurs kunnen u bijstaan in het kiezen van de meest geschikte redundante oplossing die past bij uw bedrijfssituatie. Zij kunnen u alles vertellen over redundantie en ook welke redundante oplossingen bij uw bedrijfssituatie aansluiten en waarom.