+31 76 - 5331331

Glasvezel Loven in Tilburg

Op het bedrijventerrein Loven in Tilburg heeft KPN in 2009 een glasvezel netwerk aangelegd. Bedrijven die in de straten van het terrein zijn gevestigd hebben de mogelijkheid om tegen standaard tarieven op dit netwerk te worden aangesloten. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur. Aan de hand van de postcodecheck kunt u inzicht krijgen in alle mogelijkheden en bijbehorende tarieven.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Koppel uw bedrijfsvestigingen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het eenvoudig om eventuele bedrijfsvestiging(en) aan elkaar te koppelen. Wanneer u twee of meer vestigingen aan elkaar doet koppelen, dan creëert u één centrale netwerkinfrastructuur waardoor beheer wordt vereenvoudigd en applicaties op iedere vestiging beschikbaar zijn. Het koppelen van vestigingen met Zakelijk Glasvezel kan op meerdere manieren. Zo kan er voor een optimale Quality of Service worden gekozen voor een IP-VPN. Daarnaast is het ook mogelijk om vestigingen aan elkaar te koppelen met behulp van een Ethernet-VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Tevens is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werkzaamheden in de Cloud worden op deze wijze een stuk aangenamer, doordat er een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw serverapparatuur in het datacenter.

Deel uw glasvezelverbinding op Loven

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen met een andere partij om zo kosten te besparen. Een vereiste hiervoor is wel dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een partij zal worden aangesteld als hoofdcontractant en verantwoordelijk zijn voor de glasvezelverbinding. Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten door naar de overige partijen. Iedere partij heeft vervolgens de mogelijkheid om zijn eigen gewenste diensten rechtstreeks af te nemen bij IP Visie, iedere partij wordt hiervoor ook individueel gefactureerd. Alle diensten die door iedere partij zijn afgenomen staan los van elkaar, deze zijn voor andere partijen dus afgeschermd.