+31 76 - 5331331

Glasvezel Het Laar in Tilburg

Op bedrijventerrein Het Laar in Tilburg ligt een glasvezel netwerk van KPN. In alle straten van het terrein hebben bedrijven de mogelijkheid om tegen standaard tarieven te worden aangesloten op dit netwerk. De maandelijkse kosten van de glasvezel verbinding zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van de glasvezelverbinding op bedrijventerrein Het Laar

De levertijd voor Zakelijk Glasvezel bedraagt bij een nieuwe aansluiting 3 tot 4 maanden. Er komt een hoop kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelaansluiting in Het Laar. De oplevering is opgedeeld in ruwweg 20 deelprocessen en kent verschillende oplevertijd remmende factoren. Denk hierbij aan zaken als gemeentelijke vergunningen, bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen etc.

Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Laar aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zijn er een aantal zaken van u vereist. Naast een aantal vereiste bedrijfs- en locatiegegevens zal in de aanvraag aangegeven moeten worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en of u een managed of unmanaged glasvezelrouter tot uw beschikking wilt hebben. Indien u gebruik wenst te maken van extra (vaste) IP adressen, dan kan dit ook gewoon in de aanvraag worden opgegeven. Met uw aanvraag voor Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.