Glasvezel Het Laar in Tilburg

Op bedrijventerrein Het Laar in Tilburg ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven die gevestigd zijn op dit bedrijventerrein kunnen tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. De maandelijkse kosten van de glasvezel verbinding zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Levertijd van de glasvezelverbinding in Het Laar

De levertijd voor Zakelijk Glasvezel bedraagt bij een nieuwe aansluiting 3 tot 4 maanden. Er komt een hoop kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelaansluiting in Het Laar. De oplevering is opgedeeld in ruwweg 20 deelprocessen en kent verschillende oplevertijd remmende factoren. Denk hierbij aan zaken als gemeentelijke vergunningen, bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen etc.

Redundante glasvezelverbinding in Het Laar

Wanneer Internet van het grootste belang is voor organisaties, dan kunt u kiezen voor een Redundant uitgevoerde verbinding. U bent dan verzekerd dat uw verbinding online is ten alle tijden. Er zijn verschillende varianten van een Redundante verbinding Denk bijvoorbeeld aan een dubbel uitgevoerde verbinding op een geografische gescheiden netwerk van verschillende providers. Om er zeker van te zijn dat de redundantie die u wenst toe te passen ook de geschikt is voor uw bedrijfssituatie, dan kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs. Onze adviseurs kunnen u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze aansluiten op uw situatie en waarom.

Doe de Glasvezel postcodecheck