+31 76 - 5331331

Glasvezel Kraaiven in Tilburg

Op het industrieterrein Kraaiven in Tilburg ligt een glasvezel netwerk van KPN. In alle straten van het industrieterrein wordt Zakelijk Glasvezel tegen standaard tarieven geleverd. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op industrieterrein Kraaiven

Gemiddeld bedraagt de levertijd voor een glasvezelaansluiting 3 tot 4 maanden in het geval van een nieuwe aansluiting. Bij het realiseren van een glasvezelverbinding op industrieterrein Kraaiven komt er een hoop kijken. Zo bestaat het proces van aanvraag tot oplevering uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene vertragende factoren. U kunt hierbij denken aan zaken als vorst, tekort aan capaciteit, bouwvak, gesloten seizoenen, maar ook het aanvragen van de gemeentelijke vergunningen en meer.

Het groeipad van Zakelijk Glasvezel op industrieterrein Kraaiven

Met Zakelijk Glasvezel heeft u standaard een capaciteit van 1 Gbit/s tot uw beschikking. Dit groeipad kan worden gevuld met verschillende aanvullende glasvezeldiensten. Door de modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen kunnen er zelfs meerdere diensten worden afgenomen over dezelfde verbinding. Wanneer de capaciteit van 1 Gbit/s niet voldoende toereikend is voor uw organisatie, dan heeft u de mogelijkheid om tegen een meerprijs uw capaciteit door IP Visie te laten verhogen tot maximaal 10 Gbit/s.