+31 76 - 5331331

Glasvezel Katsbogten in Tilburg

Op het bedrijventerrein Katsbogten in Tilburg ligt een glasvezel netwerk van KPN. In alle straten van het terrein wordt Zakelijk Glasvezel tegen standaard tarieven aan bedrijven geleverd. De maandelijkse kosten van deze zakelijke glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelverbinding op Katsbogten aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal zaken die om de hoek komen kijken. Zo zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. Verder zal in de aanvraag aangegeven moeten worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kan dit ook worden opgegeven in de aanvraag. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

IP Bellen via glasvezel

Via een zakelijke glasvezelverbinding kunt u op een veilige en betrouwbare manier telefoneren. Over een enkele verbinding worden zowel data als telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd. Bij IP Visie heeft u de keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen. Bent u in het bezit van een telefooncentrale en wenst u te profiteren van de voordelen van VoIP telefonie? Dan kunt u uw telefooncentrale voorzien van een SIP Trunk. Wanneer u niet in het bezit bent van een eigen telefooncentrale, dan is er de mogelijkheid om deze functionaliteiten te huren met Hosted Telefonie.

Bedrijventerrein Katsbogten

 glasvezel Katsbogten - Tilburg  glasvezel Katsbogten  Dobologic Katsbogten Tilburg