+31 76 - 5331331

Glasvezel Kanaalzone in Tilburg

Op het bedrijventerrein Kanaalzone in Tilburg is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten om aangesloten te worden zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel tarieven in Kanaalzone

In Kanaalzone geldt voor Zakelijk Glasvezel dat de bijbehorende tarieven uniek zijn per locatie. Glasvezeltarieven die gelden voor uw locatie zijn afhankelijk van de afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk. Voor de aansluitkosten geldt dat hoe makkelijker uw pand te koppelen is op het glasvezelnetwerk, hoe lager de aansluitkosten zijn. Om inzicht te krijgen over de mogelijkheden en tarieven in Kanaalzone is het noodzakelijk om een glasvezel postcodecheck uit te voeren.

Extra zekerheid voor uw verbinding

Wanneer Internet van het grootste belang is voor organisaties, dan is redundantie de uitkomst. Met een Redundant uitgevoerde verbinding heeft u zekerheid over de up-time van uw internetverbinding Redundantie kan op meerdere manieren toegepast worden. Denk dan bijvoorbeeld aan twee verbindingen van verschillende providers die gebruik maken van een geografisch gescheiden netwerk. Onze adviseurs kunnen u bijstaan bij het kiezen van de meest geschikte Redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie. Onze adviseurs kunnen u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze aansluiten op uw situatie en waarom.