+31 76 - 5331331

Glasvezel Tienray

In Tienray zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Tienray beschikt over een eigen glasvezel infrastructuur, waardoor bedrijven op individuele basis kunnen worden aangesloten als dat gewenst is. De tarieven voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Redundant uitgevoerde glasvezelverbinding in Tienray

Wanneer het voor de bedrijfsvoering van uw organisatie van cruciaal belang is dat u 24 uur per dag in verbinding staat met het internet, dan kan redundant uitgevoerde glasvezelverbinding een goede uitkomst bieden. Door gebruik te maken van redundantie heeft u zekerheid over de uptime van uw verbinding. Het toepassen van redundantie kan op verschillende manieren. Zo kan redundantie al bereikt worden door gebruik te maken van een dubbele verbinding van verschillende internetproviders die beschikken over een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Wenst u advies voor het kiezen van een geschikte redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie? Dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze adviseurs. Onze adviseurs weten u alles te vertellen over de verschillende vormen van redundantie en welke varianten het beste aansluiten bij uw bedrijfssituatie en waarom.

Contract afsluiten voor Zakelijk Glasvezel in Tienray

Voor Zakelijk Glasvezel kent IP Visie standaard een drietal contracttermijnen. U heeft de mogelijkheid om een contract af te sluiten voor een periode van 1, 3 of 5 jaar. De eenmalige aansluitkosten en de maandelijkse kosten zullen aantrekkelijker uitvallen wanneer u een contract tekent met een langere looptijd. Wanneer de initiële contractduur is afgelopen, dan is er de mogelijkheid om het contract te verlengen voor weer een periode van 1, 3 of 5 jaar. Wanneer u geen verlengingscontract tekent, dan zal de verbinding maandelijks op te zeggen zijn. De tarieven die zijn afgesproken in het oorspronkelijke contract blijven dan geldig.


Tienray maakt onderdeel uit van de gemeente Horst aan de Maas