+31 76 - 5331331

Glasvezel Tienhoven

In Tienhoven zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Tienhoven beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor ontstaat voor bedrijven de mogelijkheid om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bekijk de glasvezeltarieven in Tienhoven

Elk pand in Nederland heeft haar eigen unieke glasvezeltarieven, dus ook in Tienhoven. De tarieven van Zakelijk Glasvezel zijn gebonden aan de locatie van uw pand tot het glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten zijn gebonden aan hoe gemakkelijk uw pand is te koppelen aan het glasvezelnetwerk. Aan de hand van onze unieke glasvezel postcodecheck kunt u uitsluitsel krijgen over de actuele tarieven en mogelijkheden in Tienhoven.

Oplevering Zakelijk Glasvezel in Tienhoven

Om een nieuwe glasvezelaansluiting te realiseren dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Dit doordat er veel komt kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelverbinding in Tienhoven. De oplevering is opgedeeld in ongeveer 20 deelprocessen en kent verschillende oplevertijd vertragende factoren. Denk aan zaken als de bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, gemeentelijke vergunningen en meer.


Tienhoven maakt onderdeel uit van de gemeente Stichtse Vecht