+31 76 - 5331331

Glasvezel Tiel-West in Tiel

Op het bedrijventerrein Tiel-West in Tiel is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelverbinding delen in Tiel-West

Een glasvezelverbinding is te delen met andere deelnemers, wanneer u de behoefte heeft om kosten te besparen. Alle partijen die meedoen aan deze constructie moeten gevestigd zijn hetzelfde fysieke pand Een deelnemer zal verantwoordelijk zijn voor de fysieke verbinding (glasvezel access) en betaald hiervoor de kosten aanleg- en maandelijkse kosten Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezel access door aan de overige partijen. Alle diensten zijn afgeschermd van de overige partijen om zo privacy te kunnen garanderen.

Bekijk de glasvezeltarieven en mogelijkheden in Tiel-West

De glasvezeltarieven in Tiel-West zijn uniek per locatie. De tarieven van Zakelijk Glasvezel zijn afhankelijk van de locatie van uw pand tot het glasvezelnetwerk. De eenmalige kosten zijn gebonden aan hoe gemakkelijk uw pand is te koppelen aan het glasvezelnetwerk. Bekijk de mogelijkheden en actuele tarieven van Tiel-West in onze glasvezel postcodecheck.