Glasvezel Latenstein in Tiel

Op het bedrijventerrein Latenstein in Tiel is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Bekijk de glasvezeltarieven in Latenstein

Elk pand in Nederland heeft haar eigen unieke glasvezel tarieven, dus ook in Latenstein. Deze tarieven voor Zakelijk Glasvezel worden bepaald door de afstand tussen uw locaties het glasvezelnetwerk. De aansluitkosten zijn gebonden aan hoe gemakkelijk uw pand is te koppelen aan het glasvezelnetwerk. Geïnteresseerd in de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Latenstein? Doe de glasvezel postcodecheck voor uitsluitsel.

Aanvragen Zakelijk Glasvezel in Latenstein

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zijn er een aantal gegevens (bedrijfs- en locatiegegevens) van u vereist. De aanvullende diensten die u wenst af te nemen zult u ook moeten opgeven. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen nodig heeft dan kunt dit ook bij de aanvraag opgeven. De keuze voor een manage of unmanaged router is ook aan te geven bij de aanvraag. Wilt u Zakelijk Glasvezel realiseren op uw locatie? Neem dan contact op met een van onze consultants.

Zakelijk glasvezelverbinding delen in Latenstein

Om de kosten van een glasvezelaansluiting te delen, kan er gekozen worden om deze te delen met een andere partij. Hiervoor dienen beide (of meerdere) partijen gevestigd te zitten in hetzelfde fysieke pand. Er dient een hoofdcontractant gekozen te worden die verantwoordelijk is voor de verbinding. Het is gebruikelijk (indien gewest) dat de hoofdcontractant gedeeltelijk de kosten van de glasvezelaansluiting doorrekent naar de andere partijen. Alle diensten zijn afgeschermd van de overige deelnemers om zo privacy te kunnen garanderen.

Zakelijk Glasvezel diensten

Over een zakelijk glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Er zijn nog een hoop aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Dan moet u denken aan diensten als VOIP bellen, Ethernet VPN, Zakelijk Pinnen, SIP-trunk en nog veel meer. U kunt zoveel diensten afnemen als u kunt passen op de glasvezel access met een limiet van 1 Gbit/s.

Doe de Glasvezel postcodecheck