+31 76 - 5331331

Glasvezel Kellen in Tiel

Op het bedrijventerrein Kellen in Tiel is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel delen op Kellen

Er is de mogelijkheid om een zakelijke glasvezelverbinding te delen met andere partijen die gevestigd zijn in hetzelfde bedrijfspand om zo kosten te besparen. Wanneer er een glasvezelverbinding wordt gedeeld, dan dient er een partij te worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding. Het is gebruikelijk dat de hoofdconractant een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij heeft vervolgens de mogelijkheid om direct bij IP Visie verschillende diensten af te nemen, iedere partij wordt hiervoor ook individueel gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd om zo de privacy te kunnen waarborgen.

Extra zekerheid voor uw verbinding

Wanneer u voor de bedrijfsvoering van uw organisatie altijd in verbinding met het internet dient te staan, dan is er de mogelijkheid om te kiezen voor een redundant uitgevoerde verbinding. U heeft dan zekerheid over de uptime van uw glasvezelverbinding. Het toepassen van redundantie is op verschillende manieren mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een dubbel uitgevoerde verbinding op een geografisch gescheiden netwerk van verschillende internetproviders. Om er zeker van te zijn dat de redundantie die u wenst te gebruiken ook het beste aansluit bij uw bedrijfssituatie, dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze adviseurs. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de verschillende vormen van redundantie en welke vorm(en) het beste aansluiten bij uw bedrijfssituatie en waarom.