Glasvezel Tiel

In Tiel zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Vanaf de centrale aan de Tweede Achterstraat lopen diverse glasvezelringen naar de diverse woonwijken en bedrijventerreinen. Dit zorgt er voor dat vrijwel overal in Tiel gunstige omstandigheden zijn ontstaan.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Tiel

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Tiel, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • Medel
  • Kellen
  • Latenstein

Overige bedrijfslocaties in Tiel

Naast de grootste bedrijventerreinen zijn er op diverse andere bedrijfslocaties in Tiel ook mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Op bedrijventerrein Westroijen is een glasvezelnetwerk aanwezig, waardoor bedrijven hier tegen gunstige voorwaarden kunnen worden aangesloten. Op de bedrijventerreinen Tiel-West, Kapel Avezaath en Passewaaij kunnen bedrijven ook op het glasvezelnetwerk aangesloten worden.

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Standaard wordt over een glasvezelverbinding de standaard dienst Zakelijk Internet geleverd. Er zijn nog een hoop aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Dan moet u denken aan diensten als VOIP bellen, Ethernet VPN, SIP-trunk en nog veel meer. Elke dienst is makkelijk aanpasbaar, zolang de limiet van 1 Gbit/s van de glasvezel access niet overschreden wordt.