+31 76 - 5331331

Glasvezel Tiel

In Tiel zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Vanaf de centrale aan de Tweede Achterstraat lopen diverse glasvezelringen naar de diverse woonwijken en bedrijventerreinen. Dit zorgt er voor dat vrijwel overal in Tiel gunstige omstandigheden zijn ontstaan.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Tiel die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Controleer uw tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Tiel

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Tiel zijn uniek voor iedere bedrijfslocatie. De afstand vanaf uw bedrijfspand tot het landelijke glasvezelnetwerk bepaald de tarieven die gelden voor uw locatie. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Interesse in de actuele tarieven en mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel voor uw bedrijfslocatie in Tiel? Voer dan een Postcodecheck uit voor een accuraat overzicht.

Koppel uw bedrijfsvestigingen aan elkaar met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is er de mogelijkheid om uw bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Door twee of meer vestigingen aan elkaar te koppelen creëert u een centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen met zich meebrengt. Het koppelen van vestigingen met behulp van Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren. Zo kan er gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast alleen bedrijfsvestigingen is het ook mogelijk om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werkzaamheden in de Cloud worden op deze manier een stuk aangenamer, doordat er een directe koppeling via een VLAN naar uw serverapparatuur in het datacenter wordt gemaakt.

Overige bedrijvenlocaties in Tiel

Passewaaij