Glasvezel Welgelegen in Tholen

Op het bedrijventerrein Welgelegenin Tholen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten om aangesloten te worden zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel diensten

Bij een glasvezelaansluiting wordt standaard de dienst Zakelijk Internet meegeleverd. Naast deze standaarddienst heeft u een vrije keuze in het afnemen van verschillende aanvullende diensten. U kunt hierbij denken aan diensten als Zakelijk Pinnen, VoIP bellen, Ethernet-VPN, SIP-trunk en nog véél meer. De hoeveelheid diensten die afgenomen kunnen worden wordt bepaald door de glasvezelverbinding. De capaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt 1 Gbit/s. U kunt dus net zolang diensten stapelen en aanpassen totdat de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding wordt bereikt.

Bekijk de glasvezeltarieven en mogelijkheden in Welgelegen

In Welgelegen zijn de glasvezeltarieven gebonden met de locatie van uw pand. Deze afstand tussen uw pand tot het glasvezelnetwerk bepaald de glasvezeltarieven die op uw locatie gelden. De eenmalige kosten zullen lager uitvallen wanneer uw pand makkelijk te koppelen is op het glasvezelnetwerk. Benieuwd naar de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Welgelegen? Doe de glasvezel postcodecheck voor uitsluitsel.