Glasvezel Tholen

In Tholen zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Tholen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur. Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Tholen die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen Slabbecoornpolder en Welgelegen.

Doe de glasvezel postcodecheck

De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Glasvezelverbinding in Tholen aanvragen

Indien u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zult een aantal bedrijfs- en locatiegegevens moeten afstaan. U dient ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de glasvezelverbinding op te geven. Extra (vaste) IP-adressen indien gewenst, kunt u ook aangeven bij de aanvraag. Uw keuze voor een managed of unmanaged router dient opgegeven te worden. Om de aanvraag van Zakelijk Glasvezel in gang te zetten kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Levertijd Zakelijk Glasvezel in Tholen

Om een nieuwe glasvezel access te realiseren dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Er komt bij het realiseren van een fysieke glasvezelverbinding in Tholen een hoop kijken. De oplevering bestaat uit meerdere deelprocessen en kent verscheidene oplevertijd vertragende factoren. U moet dan denken aan zaken als de bouwvak, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, vorst, nodige vergunningen en meer.