+31 76 - 5331331

Glasvezel Bedrijvencentrum Businessunits Takkebijsters in Teteringen

Op het Bedrijvencentrum Businessunits Takkebijsters in Teteringen ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven die in de straten van dit bedrijvencentrum zijn gevestigd kunnen tegen standaardtarieven worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een zakelijke glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezelinfrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel beschikt standaard over een capaciteit van 1 Gbit/s. Aan de hand van dit groeipad kunt u naar eigen wens verschillende aanvullende diensten stapelen. De modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen maakt het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Voldoet de capaciteit van 1 Gbit/s desondanks toch niet aan de behoeften van uw organisatie? Dan kan tegen een meerprijs deze capaciteit worden verhoogd naar maximaal 10 Gbit/s!

Controleer uw tarieven voor Zakelijk Glasvezel op Takkebijsters

Ieder bedrijfspand in Nederland kent zijn eigen unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel, zo ook op Bedrijvencentrum Businessunits Takkebijsters. De tarieven van Zakelijk Glasvezel zijn voornamelijk afhankelijk van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten vallen aantrekkelijker uit wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk. Aan de hand van onze unieke Glasvezel Postcodecheck kunt u snel en eenvoudig inzicht krijgen in alle actuele tarieven en glasvezelmogelijkheden.