+31 76 - 5331331

Glasvezel Teteringen

In Teteringen zijn er meer dan genoeg mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Teteringen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven bijna overal in Teteringen tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Oplevering van Zakelijk Glasvezel in Teteringen

De levertijd van Zakelijk Glasvezel bedraagt in het geval van een nieuwe aansluiting 3 tot 4 maanden. In Teteringen komt er veel bij kijken om een nieuwe glasvezelverbinding te realiseren. Zo bestaat dit proces uit ongeveer 20 deelprocessen met verscheidene factoren die de levertijd kunnen vertragen. Zo dienen er verschillende vergunningen te worden aangevraagd, maar ook zaken als de bouwvak, vorst, obstakels op de route en nog veel meer zaken kunnen van invloed zijn op de levertijd.

Het groeipad van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt geleverd met een standaardcapaciteit van 1 Gbit/s. Dit groeipad kan geheel naar eigen inzicht worden gevuld met verschillende diensten en services. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over één breedbandverbinding. Wanneer de vraag naar capaciteit groter is dan 1 Gbit/s, dan kan de capaciteit tegen een meerprijs worden uitgebreid naar 10 Gbit/s.